2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz Dönemi için ODTÜ’de lisansüstü programlara kabul alan Öncelikli Alan öğrencilerinin ön kayıt işlemleri için 05-12 Eylül 2022 tarihleri arasında aşağıda belirtilen evrakları Fen Bilimleri Enstitüsü 3. Kat No:304 numaralı odaya teslim etmeleri gerekmektedir.

Araştırma Görevlilerinden istenecek belgeler:

1)YÖK tarafından ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi

2)YÖK tarafından ODTÜ ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi

3)ALES belgesi (internet çıktısı)

4)Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)

5) Yüksek Lisans transkripti (orijinal)

6)Lisans Transkripti (orijinal)

6) Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren dilekçe.

Asıl Kayıt işlemleri ise 28-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. İstenen kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfada lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşılmaktadır.

(http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari ). Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de ilgili bölümlere giderek yapılması gerekmektedir.

Son Güncelleme:
02/09/2022 - 09:40