2019-2020 Güz Dönemi için ODTÜ'deki lisansüstü programlara kabul alan ÖYP öğrencileri 23-24 Eylül 2019 tarihleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü 3. Kat No:304 Ayşegül Karabulut'a evrak teslim ederek başvuracaklardır.

ÖYP-YÖK Kapsamında ODTÜ de öğrenim hakkı kazanan ÖYP Araştırma Görevlilerinden istenecek belgeler:
1)YÖK tarafından ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi
2)YÖK tarafından ODTÜ ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi
3)ALES belgesi (internet çıktısı) 4)Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)
5) Lisans-Yüksek Lisans-Doktora transkripti (orijinal)
6) Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren dilekçe.

Kayıt işlemleri ise 30/09-03/10/ 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yapılacaktır. İstenen kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfada lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşılmaktadır. (http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari ). Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de, ilgili bölümlere giderek, yapılması gerekmektedir.

Son Güncelleme:
19/09/2019 - 14:08