Başvuru Ücreti Dekontu

Halen herhangi bir lisans veya lisansüstü programa kayıtlı olan öğrenciler başvuru ücretinden muaftır. ODTÜ dışından başvuru yapacak olan öğrenciler online başvuru formunda bulunan başvuru ücreti bölümüne öğrenci belgelerini yüklemek zorundalardır. Öğrenci belgelerini yükleyemeyen adayların başvuru ücreti dekontunu yüklemeleri gereklidir.

Başvuru ücretleri hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Banka hesap numaralarına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

* İnternet üzerinden yapılan ödemelerin çıktısını online başvuru formunda başvuru ücreti bölümüne yükleyebilirsiniz. ATM'lerden alınan makbuz kabul edilmez.

* Birden fazla Anabilim Dalına yapılan başvurularda, başvurulan her bir Anabilim Dalı için ücretin ayrı yatırılması ve banko dekontlarının ilgili Anabilim Dalı başvurusu için online başvuru formuna yüklenmelidir.

* Başvurusunu geri çeken adayların ücret iadesi için ödeme iadesi için "Ödeme İade Formu" nun doldurulup Fen Bilimleri Enstitüsü’ne teslim edilmesi gerekmektedir.