2017-2018 Güz Dönemi ÖYP ve Öncelikli Alanlar ÖYP Kayıt İşlemleri

2017-2018  1. Dönemi için Enstitümüzdeki lisansüstü programlara kabul alan ÖYP arş. görevlilerinin 22 Eylül 2017 tarihine kadar Enstitümüzde Ece Hocaoğlu’na evraklarını teslim ederek başvuru yapmaları gerekmektedir.

ODTÜ de öğrenim hakkı kazanan ÖYP Araştırma Görevlilerinden istenecek belgeler:

1)YÖK tarafından ÖYP Araştırma Görevlisi olarak atandıklarına dair belge fotokopisi

2)YÖK tarafından ODTÜ ye lisansüstü öğrenci olarak kayıt hakkı kazandıklarına dair belge fotokopisi

3)ALES belgesi (internet çıktısı)

4)Yabancı dil belgesi (internet çıktısı)

5) Lisans transkripti (orijinal)

6) Adres, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne hitaben yazılacak dilekçe.

Kayıt işlemleri 9-12 Ekim 2017 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına yapılacaktır. İstenen kayıt evraklarına ÖİDB ana sayfada lisansüstü kayıtlar kısmından ulaşılmaktadır.

( http://oidb.metu.edu.tr/lisansustu-ogrencilerin-universiteye-kayitlari ).

Kayıt işlemleri için belirlenen tarihlerde kayıt yaptırmanın yanı sıra; ders ekleme ve danışman onayı alma işlemlerinin de, ilgili bölümlere giderek, yapılması gerekmektedir.